Skip to main content

Onze Expertise

ONDERHOUD


Of u nu een klassieke oldtimer of een moderne sportwagen heeft, Reekmans Technical Support lost alle problemen van uw Ferrari, Lamborghini, Porsche, Maserati, Alfa Romeo en oldtimers op. We leven onze gekende 3P’s dan ook zo goed mogelijk na: Professioneel, Proper en Perfectionisme.
Ons werkatelier is uitgerust met moderne uitleesapparatuur om uw wagen tot in het kleinste detail af te stellen. Opdat wij klanten even graag zien komen als dat u weer in uw vers onderhouden auto kunt stappen, beschikt Reekmans Technical Support over de strengste veiligheidsvoorzieningen om geen schade aan onszelf, maar vooral aan uw voertuig te berokkenen. Tot slot – en laat dat onze belangrijkste troef zijn – hebben we een enorme schat aan kennis in huis. Kennis die nodig is om gecompliceerde klussen met een klare kijk te klaren.

REPARATIE


Een accident of botsing gehad? Da’s nooit plezant. Reekmans Technical Support staat voor u klaar om de reparatie zo snel en zo goed mogelijk aan te vangen. Vertrouw uw beauty met schoonheidsfoutje aan ons toe, en we maken er weer een topmodel van.

Of misschien bent u al langer op zoek naar een euvel dat maar niet lijkt opgelost? Andere garagisten en internetfora bieden geen uitkomst, dus u bent de wanhoop nabij. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor uw uitzonderlijk probleem en wij doen er alles aan om dé oplossing te vinden.

AANKOOP/VERKOOP


Omdat we zelf ook liefhebbers zijn van mooie, goed onderhouden young- en oldtimers, staan we altijd open voor de aankoop van interessante voertuigen die ons pad kruisen. Misschien wel de uwe? Stuur ons een interessant voorstel en, wie weet, staat hij binnenkort bij Reekmans Technical Support te blinken.

We gaan voor u ook actief op zoek naar de betere young- en oldtimers op de markt. Heeft u een specifieke auto in gedachten, maar heeft u er te weinig verstand van of lijkt u het juiste voertuig maar niet te vinden? Laat ons team het opzoekwerk, de check-ups en uiteindelijk de bezichtiging samen met u doen. Of misschien wilt u uzelf of een vriend(in) eens goed verwennen met een prachtige young- of oldtimer?

Kijk naar ons aanbod en laat die droom werkelijkheid worden.

ASSISTENTIE OP CIRCUIT


Niets zo mooi als een ganse dag racen op het prachtige circuit van Spa-Francorchamps of het uitdagende Circuit Zolder, zonder uw handen uit de mouwen te moeten steken. Reekmans Technical Support levert een complete bijstand op maat voor alle (race)voertuigen, zowel op circuit als op toeristische rally’s. Met onze volledige mobiele uitrusting hebben we al het nodige materiaal bij de hand. Dankzij de kennis en het enthousiasme van het Reekmans-team, wordt u vriendelijk ontvangen en gaat u zonder kopzorgen het circuit op. Is de afstelling van de auto niet helemaal naar wens? Wij passen ‘m voor u aan. Moeten banden of remschijven vervangen worden? Laat het maar aan ons over!
Ook het vervoer van uw bolide van en naar het circuit verzorgen wij, met een discreet en anoniem transport met gesloten laadruimte.

Zelf geen racewagen, maar wil je er wel eens van proeven? Wij verhuren een Abarth 500 Assetto Corse, BMW M235i Racing Cup en Ferrari 360 Challenge. Voor ieder wat wils. Daarnaast verhuren we ook young- en oldtimers voor toeristische rally’s: Porsche 914, Porsche 944, Mercedes-Benz SL.

interesse in onze diensten?

Het team van Reekmans Technical Support beantwoordt met veel plezier uw vraag.

Volg ons op sociale media