Skip to main content

Over ons

Reekmans Technical Support


Reekmans Technical Support staat al jaar en dag gekend voor een correcte service, met kennis en passie uitgevoerd. Zaakvoerder Kurt Reekmans is niet vies van die laatste eigenschap, want hij heeft van zijn passie z’n beroep kunnen maken.

Na een opleiding auto-elektronica heeft Kurt de Belgische autosport een flinke boost gegeven bij Serge Power en PK Racing. Iedereen was overtuigd van zijn kennis en talent om steeds op zoek te gaan naar een oplossing, wat zich vertaalde in zijn job als A-mechanieker in de DTM. Daarnaast heeft Kurt vanuit de pitbox zes maal meegedaan aan de 24 uur van Le Mans (Viper, Pagani,…), de legendarische Daytona, de 24 uur van Zolder met een eigen team, de 24 uur van Spa-Francorchamps,…

Na de opgedane ervaring in de racewereld kreeg Kurt de kans om bij officeel Ferrari en Maserati-dealer FMA Antwerpen aan de slag te gaan. Tijdens die periode heeft hij heel wat gespecialiseerde opleidingen genoten bij Ferrari in Maranello, en in een later stadium ook bij Lamborghini.
Dankzij vele en vooral goede connecties in het racemilieu, is Kurt Reekmans een gerespecteerde ‘schat’ vol kennis. Het gevolg? De opstart van Reekmans Technical Support.

Reekmans Garage Hasselt
Reekmans Technical Service Hasselt

interesse in onze diensten?

Het team van Reekmans Technical Support beantwoordt met veel plezier uw vraag.

Volg ons op sociale media